Filmovi za razdoblje od 21.7.2017. do 25.7.2017

ponedjeljak, 17.7.2017.

IZVORNO IME: Despicable Me 3

REDATELJ: Pierre Coffin, Kyle Balda  |  ŽANR: Animiranikomedijaavantura
ULOGE: Rene BitorajacZoran PribičevićHana HegedušićDražen Bratulić
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Nove avanture Grua i njegovih malaca, izazvane su pojavom Gruovog izgubljenog brata blizanca Drua, kojima je u originalnoj verziji glas posudio komičar Steve Carell. Jedan od kreatora “South Parka”, Trey Parker je u originalnoj verziji posudio glas zlikovcu Balthazaru Brattu, koji je kao dijete bio zvijezda, a sada je kao odrastao opsjednut likom koji je bio 80-ih godina. Balthazar će biti najveći Gruov neprijatelj do sada

 

 

IZVORNO IME: Dunkirk

REDATELJ: Christopher Nolan  |  ŽANR: akcijadramatriler
ULOGE: Tom HardyMark RylanceCillian MurphyHarry Styles
TRAJANJE FILMA: 106 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD, Velika Britanija  

SADRŽAJ FILMA:

Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika. 

 

 

IZVORNO IME: Richard the Stork

REDATELJ: Toby Genkel, Reza Memari  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Fran PocrnićLucija BarišićDražen BratulićGoran VrbanićJelena Miholjević
TRAJANJE FILMA: 84 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Njemačka, Belgija  

SADRŽAJ FILMA:

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.