Filmovi za razdoblje od 28. 7. 2018. do 29. 7. 2018.

ponedjeljak, 23.7.2018.

 

IZVORNO IME: Luis and the aliens

REDATELJ: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein  |  ŽANR: animiraniobiteljski
ULOGE: Erik RadečićAndrija ŽunecHrvoje PercSandra HrenarMatija PrskaloBoris BarberićRonald Žlabur
TRAJANJE FILMA: 85 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Njemačka  

SADRŽAJ FILMA:

Luis je jedanaestogodišnji dječak, poprilično usamljen u svojoj svakodnevici. Jednog dana na njegovu se kuću iznenada sruši NLO i on sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična vanzemaljca.

Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na Zemlju, a oni u znak zahvalnosti Luisu nude pomoć oko onoga što njega muči. Predlažu mu da ga spase od odlaska u internat i on takvu ponudu ne može odbiti. Kad se bublasti mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna avantura…

IZVORNO IME: Mamma Mia: Here We Go Again!

REDATELJ: Ol Parker  |  ŽANR: mjuzikl
ULOGE: Meryl StreepPierce BrosnanColin FirthAmanda SeyfriedStellan Skarsgard
TRAJANJE FILMA: 114 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

Mamma Mia: Here We Go Again! Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o trudnoći njezine majke Donne (Meryl Streep) i emocionalnim previranjima s kojima se tada suočavala. Mladu Donnu utjelovljuje mlada nada svjetske filmske scene, britanska glumica Lily James, koja je u samo deset godina karijere već ostavila značajan trag u svijetu filma. Pamtimo je po ulogama na malim i velikim ekranima; u serijama Downton Abbey War & Peace te filmovima Cinderella, The Exception, Darkest Hour i Baby Driver. U svojim prisjećanjima, Donna spominje i svoju majku koju tumači ni manje ni više nego mega popularna američka pjevačica i glumica Cher, također poznata kao božica pop-a.