Filmovi za razdoblje od 14.9. 2018. do 16. 9. 2018.

ponedjeljak, 10.9.2018.

IZVORNO IME: A Simple Favor

REDATELJ: Paul Feig  |  ŽANR: Kriminalističkimisterijatriler
ULOGE: Blake LivelyLinda CardelliniAnna Kendrick
TRAJANJE FILMA: 117 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila

 

 

 

IZVORNO IME: White Fang

REDATELJ: Alexandre Espigares  |  ŽANR: Animacijaavantura
ULOGE: Zoran GogićIvan ColarićJanko RakošOlga PakalovićDušan GojićAlen ŠalinovićJanko Popović Volarić
TRAJANJE FILMA: 87 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Francuska 

SADRŽAJ FILMA:

Ova klasična priča ispričana je iz perspektive ponosnog i hrabrog vuka-psa, Bijelog Očnjaka, koji nas vodi na avanturu života.

Nakon što je odvojen od svoje majke još kao mladunče, Bijeli Očnjak je na svom životnom putu naučio važne životne lekcije. Prvo ga je odgajao Grey Beaver, vođa plemena iz Yukona. Tamo je naučio kako se odnositi s poštovanjem prema drugima, kako biti vođa i kako voljeti druge. Međutim, sve se mijenja kada ga uzima zločesti trgovac Beauty Smith, koji ga uvodi u okrutan svijet borbe pasa.  Kada biva spašen od dragog para, Bijeli Očnjak će morati naučiti savladati svoje divlje instinkte i biti njihov prijatelj.

 

 

IZVORNO IME: The Predator

REDATELJ: Shane Black  |  ŽANR: akcija
ULOGE: Boyd HolbrookYvonne StrahovskiOlivia MunnSterling K. Brown
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Dječak (Jacob Tremblay) donosi izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori - sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu.

Samo će tim bivših vojnika i kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.